Lletres i fils

.

 

Lletres i Fils va néixer l'any 2019 com una revista, en format artesà, amb poemes, relats, haikus, tankes... la idea inicial era publicar una revista anualment, però per diferents circumstàncies, personals i laborals, el projecte no té continuïtat.
Des de gener de 2021 Lletres i Fils passa a ser una proposta d'escriptura oberta a tothom qui hi vulgui participar. Propostes mensuals per incentivar la creativitat i mantenir l'hàbit d'escriure. 

COM PARTICIPAR-HI?

- El dia 2 de cada mes publicaré, a la pàgina principal del blog, una proposta per escriure a partir de paraules, imatges, frases... cada mes proposaré una forma d'inspiració diferent.

- Cadascú podrà escollir què vol escriure: poema, relat, diàleg, carta, haiku, tanka... sense límit mínim ni màxim d'extensió (excepte haiku, tanka o qualsevol creació amb una mètrica concreta).

- Si teniu blog i publiqueu el text al vostre espai, deixeu-me un comentari perquè us pugui llegir. 
PROPOSTES:
 
 

Comentaris

 1. Molt bé, Núria ! estarem atents, bones festes de Nadal i millor Any Nou !!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Perfecte, Artur! Moltes gràcies i molt bones festes per tu també i esperem que el 2021 sigui millor que aquest!!

   Suprimeix
 2. Estaré atenta porque me encantaría participar. Me parece muy interesante la propuesta.

  Besos.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Será un placer leerte María. Puedes participar siempre que te apetezca, y aunque las propuestas sean anteriores al mes en curso, si quieres puedes enviar tu texto. Y si tienes cualquier duda puedes preguntarme.
   Besos y gracias por pasar por aquí.

   Suprimeix

Publica un comentari