Lletres i fils

 

Lletres i Fils va néixer l'any 2019 com una revista, en format artesà, amb poemes, relats, haikus, tankes... la idea inicial era publicar una revista anualment, però per diferents circumstàncies, personals i laborals, el projecte no té continuïtat. A l'anterior blog hi ha tota la informació referent al primer número de Lletres i Fils i també del concurs que vaig organitzar en el qual vaig sortejar un exemplar de la revista: www.espilldaurat.wordpress.com

Des de gener de 2021 Lletres i Fils passa a ser una proposta d'escriptura oberta a tothom qui hi vulgui participar. Propostes mensuals per incentivar la creativitat i mantenir l'hàbit d'escriure. 

COM PARTICIPAR-HI?

-El dia 2 de cada mes publicaré, a la pàgina principal del blog, una proposta per escriure a partir de paraules, imatges, frases... cada mes proposaré una forma d'inspiració diferent.

-Cadascú podrà escollir què vol escriure: poema, relat, diàleg, carta, haiku, tanka... sense límit mínim ni màxim d'extensió (excepte haiku, tanka o qualsevol creació amb una mètrica concreta.

-Si teniu blog i publiqueu el text al vostre espai, aviseu-me perquè us pugui seguir la pista. 
PROPOSTES:
 
 

2 comentaris:

  1. Molt bé, Núria ! estarem atents, bones festes de Nadal i millor Any Nou !!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Perfecte, Artur! Moltes gràcies i molt bones festes per tu també i esperem que el 2021 sigui millor que aquest!!

      Suprimeix