Lletres i fils

.
.
 
Lletres i Fils va néixer l'any 2019 com una revista, en format artesà, amb poemes, relats, haikus, tankes... la idea inicial era publicar una revista anualment, però per diferents circumstàncies el projecte no té continuïtat.
Des de gener de 2021 Lletres i Fils és una proposta d'escriptura oberta a tothom qui hi vulgui participar. Propostes mensuals per incentivar la creativitat i mantenir l'hàbit d'escriure.

COM PARTICIPAR-HI?

- El dia 2 de cada mes publicaré, a la pàgina principal del blog, una proposta per escriure a partir de paraules, imatges, frases... cada mes una forma d'inspiració diferent. Es poden anar seguint les propostes, mes a mes, o participar en aquelles que es vulgui, encara que siguin anteriors.

- Cadascú pot triar què vol escriure: poema, relat, diàleg, carta, haiku, tanka... sense límit mínim ni màxim d'extensió (excepte haiku, tanka o qualsevol creació amb una mètrica concreta). En alguna ocasió especificaré escriure alguna creació en concret, però si no dic el contrari, creació lliure.

- Si tens blog i publiques el text al teu espai deixa'm un comentari perquè et pugui llegir. Si no tens blog pots deixar la teva participació en un comentari a l'entrada corresponent del meu blog o publicar-ho a les xarxes socials mencionant-me i/o afegint l'etiqueta #Lletresifils. 
PROPOSTES: 

ANY 2022

ANY 2021
 

 
1ª TEMPORADA: NOVEMBRE 2019 - ABRIL 2020

 

Comentaris

 1. Molt bé, Núria ! estarem atents, bones festes de Nadal i millor Any Nou !!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perfecte, Artur! Moltes gràcies i molt bones festes per tu també i esperem que el 2021 sigui millor que aquest!!

   Elimina
 2. Estaré atenta porque me encantaría participar. Me parece muy interesante la propuesta.

  Besos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Será un placer leerte María. Puedes participar siempre que te apetezca, y aunque las propuestas sean anteriores al mes en curso, si quieres puedes enviar tu texto. Y si tienes cualquier duda puedes preguntarme.
   Besos y gracias por pasar por aquí.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada