dimarts, d’octubre 15, 2024

Retorn


Després de molt de temps sense passar per aquí torno a actualitzar. La veritat és que em vaig plantejar deixar d'actualitzar durant un temps, no volia anar-me'n sense dir res, però els mesos van anar passant i això va quedar abandonat.

Amb alguns ens hem anat seguint a Instagram, i tot i que també m'agrada actualitzar allà, prefereixo el blog: perquè es pot tenir tot classificat, va més bé buscar per temes i també perquè aquí hi ha més proximitat; les xarxes socials sovint les trobo fredes, distants, amb comptes gestionats per gent que només té la finalitat d'acumular seguidors i "m'agrades".

Doncs bé, m'hi torno a posar amb les actualitzacions de forma puntual: compartint frases i fragments de llibres, textos propis... i hi afegeixo l'apartat de fotografies d'espècies de la natura (ja hi ha algunes actualitzacions fetes el mes passat). Quan passejo per boscos o camins m'agrada fotografiar aquells ocells que trobo, flors, papallones (difícils de captar aquestes últimes), i m'agrada saber quina espècie són.

Amb ganes de llegir-nos i compartir comentaris novament no m'allargo més per avui.
Gràcies a tothom qui continua mantenint vius aquests espais.