Bosc interior | Escribir jugando


.

És hora d'anar cap endins, recórrer la selva de pensaments caòtics i confusos que dominen el meu bosc interior, cavar fins al fons i atrevir-se a obrir cada un dels racons del palau de marees on naufrago cada dia; llençar eines inservibles, desfer-se de vells hàbits i tornar a encendre el llum del bosc interior, aquest espai ple de somnis que clamen sortir de les profunditats.


Proposta per al repte ‘Escribir jugando’, del blog de Lídia Castro Navàs: escriure un microrelat o poema (màxim 100 paraules) a partir de la imatge de la carta i el dau. Com a repte opcional, que a la història hi aparegui un Palau de les Marees. 

https://lidiacastronavas.wordpress.com/2020/12/01/escribir-jugando-diciembre-3/

 

Comentaris

  1. Wow, qué encertat que trobo el teu micro, Núria. A més, crec que és el momento (astrològic) ideal per dur a terme el que has escrit: mirar endins, trencar amb idees caduques, buscar la llum pròpia... M'encanta! De veirtat.
    Moltes gràcies per participar en el repte i fer-ho amb un micro per reflexionar i portar-lo a la pràctica.
    Una abraçada ben gran :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Lídia! M'alegro que t'hagi agradat. I completament d'acord amb tu, és el moment idoni perquè cadascú miri dins seu, per deixar anar i així poder tornar a omplir amb la llum pròpia que tothom té.
      Una abraçada :)

      Elimina
  2. Es hora de anar a la recerca dels tresors amagats !!
    Bona expedició ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una expedició que pot ser sorprenent!
      Bon cap de setmana, Artur!

      Elimina
  3. Molt bonic text. Molt propici per a aquest temps que estem vivint. Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari, Ana! M'alegro t'hagi agradat el text. I sí, l'època que estem vivint convida a anar a cada un de nosaltres dins nostre i reflexionar.
      Salutacions!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada