'Lletres i Fils', proposta mensual d'escriptura

.

L'any passat a l'anterior blog (que he deixat d'actualitzar traslladant-ho tot aquí) vaig organitzar un concurs en què convidava a escriure un microrelat o poema que havia d'incloure les dues paraules que proposava. Van ser sis les propostes fetes i entre tots els participants vaig sortejar un exemplar de la revista amb el mateix nom del concurs, Lletres i Fils. La idea inicial era publicar una revista cada any però per diversos motius el projecte no tindrà continuïtat.

De totes maneres Lletres i Fils no mor del tot i passa a ser, a partir de gener, una proposta mensual d'escriptura, oberta a tothom qui hi vulgui participar. El dia 2 de cada mes proposaré escriure a partir de paraules, frases, imatges... (cada mes una forma d'inspiració diferent). Es podrà crear un relat, poema, haiku, tanka, diàleg... sense límit d'extensió (excepte haikus, tankes o altres gèneres literaris que tenen una mètrica concreta). Cadascú pot triar què vol escriure.

La proposta doncs, com he esmentat, sortirà publicada el dia 2 de cada mes aquí al blog, amb descans els mesos de juliol i agost. I malgrat que no hi haurà revista anual és possible que, de forma puntual, faci alguna creació artesana i organitzi algun sorteig. 

Si voleu incentivar la vostra creativitat i escriure, estigueu atents al proper 2 de gener amb la primera proposta. 
 

Aprofito per desitjar-vos unes Bones Festes, malgrat les circumstàncies actuals, els meus millors desitjos en aquests dies.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada