Exposició d'IMA: Veus invisibles. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc


.

Avui vull fer esment de l'exposició que vaig visitar ahir a l'Ateneu El Poblet de Barcelona, al carrer Nàpols número 268. L'exposició porta per títol 'Veus invisibles. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc' i està organitzada per IMA (Amics dels Infants del Marroc).  

 

.

A l'exposició s'hi poden veure fotografies de Laura Puech, Nathalie Vigini i Zoe Vincenti que retraten la realitat de les mares solteres al Marroc. També es poden escoltar àudios amb testimonis de mares solteres i persones que han estat abandonades així com vídeos d'associacions marroquines que treballen per fer front a aquestes problemàtiques i que lluiten pels drets de les dones i la infància. 

Una exposició doncs per donar a conèixer i sensibilitzar sobre la discriminació que pateixen les mares solteres i els seus infants al Marroc.
 
 
.

Una de les fotografies de l'exposició, de Zoe Vincenti

 

L'exposició es pot visitar fins el dia 10 d'abril amb inscripció prèvia a través del següent formulari:  https://forms.gle/q5GsFXRi9fET77LD8


Comentaris

 1. Molt interessant aquesta exposició. La idea de donar-lis suport , visibilitzant la seva problemàtica, em sembla molt loable. Tot i que les seves condicions no s'apropen a les nostres, les mares solteres sempre tenen més dificultats a l'hora de viure en societat i ,
  encara avui dia, se les miren amb uns altres ulls.

  Aferradetes, Núria.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. És molt interessant, sí, i impactant també. Tot allò que serveixi per donar visibilitat a qualsevol problemàtica i injustícia és important. I estic amb tu, tot i que les seves condicions i la cultura en què viuen és diferent a la nostra, a una mare soltera se li fan massa preguntes moltes vegades i és mal vista.

   Aferradetes, bonica. I gràcies per passar per aquí.

   Suprimeix
 2. Si totes les fotos són d'aquest estil, deu ser una exposició molt interessant de veure i tot plegat molt actual, cal que coneguem les altres cultures!
  Bon vespre, Núria.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí, són fotografies d'aquest estil, que retraten moments quotidians del dia a dia.
   Jo l'he trobat molt interessant i com dius va bé conèixer altres cultures.
   Bon vespre, Roser, petonets

   Suprimeix
 3. Tinc un nebot d'origen marroquí.
  És una bona iniciativa aquesta exposició.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Jo tinc amistats d'origen marroquí.
   I sí, l'exposició és una bona iniciativa, una manera de donar visibilitat a aquesta problemàtica a través de la fotografia. L'art és un bon mitjà per mostrar injustícies.

   Suprimeix

Publica un comentari