Els dits dels arbres - Anna Maria Villalonga

-
Els dits dels arbres - Anna Maria Villalonga

Sé que aquestes ratlles són absolutament superficials. No em puc enganyar. Ho són. No arribo al moll de l'os de res. No aprofundeixo, soc incapaç de descriure de manera veraç els milions de sensacions que batallen dins meu. Tot allò que em fa bullir el cervell, tot allò que em preocupa. Especialment la incertesa i la por. Hi ha preguntes sense resposta, hi ha núvols de foscor, hi ha topalls insalvables.


He après moltes coses vivint entre bojos. He après que les persones sovint amaguen o disfressen allò que les defineix de debò. 


Potser no ens hi cap tot dins del cervell i l'hauríem de reiniciar de tant en tant, com qui fa neteja del disc dur d'un ordinador. Estaria molt bé. Podria ser la solució per a moltes persones. Esborrar, enviar a la paperera i buidar. 

 

Comentaris

 1. Estaria bé , això de reiniciar el cervell...però també penso, que de tot se'n aprèn i té el seu servei o es una experiència...
  Salut i lletres :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cert també, Artur. Sí que hi ha experiències que més valdria oblidar, però com bé dius de tot en podem treure un aprenentatge i tota experiència té alguna cosa per ensenyar-nos, encara que a vegades costi de veure.
   Bon dimecres, amb salut i lletres ;)

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada